Etter lesergodbiten «Vi er fem» måtte jeg snu meg og få tak i forrige roman av Mathias. Han ligger an til å bli for meg ; årets nykommer.  Selv om det fremdeles ikke er skrevet 17.mai.  The Hills er minst like kostelig som «Vi er fem», The Hills handler om en restaurant, The Hills, der det er kelneren som bærer historien, sammen med selve stedet og dets gjester. Det er frodigheten i språket, de kjappe vendingene i både historie og språk, om kort og godt gir stor glede for oss.  En bok man får lyst til å sitere fra, og smak bare på orden tilslepninger, tilraskelser og tilgrafsinger som ramler inn i teksten- og gir mening. Vi som nå har vært hindret å gå på restaurant, kan dvele litt over alt det levde liv som utspiller seg i et slikt miljø. Storartet. 

Oslo, idet restaurantene får åpne litt igjen, mai 2020.