En nesten panegyrisk anmeldelse , og at jeg også fikk boken av en god venn , innebar store forventninger . Og dette ble ingen litterært bomtur. Boken er ingen how to do , men mye mer en how you may reflect upon. Boken er velskrevet og behagelig lite insisterende i sin form . Boken gir hint om hvordan vi kan velge å gi mer oppmerksomhet i livet på tanker , følelser, steder , prosess – dette som ofte finnes mellom det konkrete vi ellers vektlegger. Kan høres litt tåkete ut , men oppleves ikke slik ved lesningen. Budskapet er kun på drøye 100 sider, og utløser en trang til å lese mer av en av USAs skarpeste essayister .» Å gå seg vill « er utgitt på engelske i 2005, oversatt til norsk er også «Menn forklarer meg ting» (2016), og «Alle spørsmåls mor «(2017). Kanskje noe for leseåret 2019?

Oslo/Kapp Verde , desember 2018