En internasjonal bestselger – er det er kvalitetstegn ? Tja,  men ikke alltid for meg. Men til tross for at denne boken ofte irriterer meg med sine imperative konklusjoner, og utallige anekdoter som alltid ender opp med enkle løsninger, og slik ligner de aller, aller fleste amerikanske selvhjelpsbøker  – det finnes kun en løsning på alle problemer ! PUSTEN – så har jo boken et artig tema som nok de fleste tenker går helt av seg selv. Neida, det er ikke irrelevant hvordan vi puster. Boka gir et unikt innblikk i  alt somm har med pust å gjøre, du hadde aldri trodd av bihulene var noe annet enn et sted det produseres snørr?

Jeg leste ganske samvittightesfullt ca 200 siden, så ble det for mye for meg. Men jeg har lært hvis ille det  er å puste gjennom munnen –  så slutt med det. Det er heller ikke tvil om at man ved bevisstgjøre pusten kan oppnå ro i kroppen , gjerne kombinert med yoga . Men sorry, jeg falt ikke for denne måten å fremstille dette på, men boka har myriader av fakta om pusten du ellers ikke hadde kjent til . 

Oslo april 24