Janne S Drangsholt: Ingrid Winters makeløs mismot. ( Roman, Tiden Norske Forlag 2015)
Da jeg hørte damen på radio ble jeg nyskjerrig, og valgte å begynne med den første boken, den 3. er visstnok på vei ut i bokhandelen nå. Det ble en god det humring, særlig i starten, men etterhvert mistet jeg nyskjerrigheten. Jeg skjønner godt noen vil lage film, eller sitcom av dette , det ER en sitcom. Det er jo vittig, gud bevare, men Ingrids eksentrisitet blir for meg litt voldsom. Det er litt som en god vitseforteller forsetter i flere timer, da hjelper det ikke at enkeltvitsene er gode, it is too much. Mao, jeg startet ut med godt mot og endte opp som en grinebiter, og slet meg gjennom de siste 30-40 sidene. Jeg tviler ikke på st mange vil synes dette er genialt, og kansje det er kommersielt det. Men jeg tror jeg heller leser noe annet. Sorry Janne, det er ikke galt med deg, tror jeg.
Hvaler august 2018