Lykken er å ha en bokhandel der man kan snuble over bøker som har gått under radaren.

Røa bok (&leker) forsøker jeg å holde liv i, og er bortimot samlokalisert med Polet, god kombo. Der fant jeg denne boka, full av frodige fortellinger. Bookerprisen 2019 gjorde meg nysgjerrig, og jeg ble ikke skuffet. Diverse kvinnehistorier, veves sammen, men først og fremst  morsomt, gripende, opplysende og  sterk. Livet, livsløpene, ting om ikke ble som forventet, men i tråd med hva som er mulig. Karakterer som først fremstår som litt karikerte skikkelser, men som på mesterlig litterært vis blir mer og mer troverdig etterhvert som tekstene skrider frem. Dette er også slik verden er. En historie som finner sted et godt stykke fra Røa, men likevel nært.

Januar 2022 , mens vi er på nippet til å styrte inn i omikronpølen for å bli ferdige med skiten.

Gjerne mer av dette.