Medrivende, makabert, men litt som med en god vin, ettersmaken ble hengende i kroppen.

En ganske spesielle historie, og  vanskelig å legge fra seg. Språk og fortelling kler hverandre, og man blar litt forskrekket og nyfikent til neste side. En ganske særegen fortelling, som gjør meg nysgjerrig på hennes tidligere  roman «De polyglotte elskerne» som var stor suksess i Sverige i 2016.  Selve narrative i boka vil jeg ikke si så mye om, det er lett å røpe seg, og noe av gleden ved boka er jo nettopp vendingene, der handlingen plutselig ta av i en ny retning, fiffig og effektivt.  Litt som  som McEwans « turning points» , bare mange flere krumspring.

«Kjøttets tid» er ganske rå, men ikke på den ekle måten, faenskapen er mer subtil, og det er også mye moro underveis, selv om mørket siger på. Absolutt verdt de timene det tok.

Hvaler, Juli 2021