Hva er det å hente når den danske vitenskapsjournalisten Lone Frank skal skrive om kjærlighet ? 

Forelskelsen redusert til biokjemi og gener? Nei, ikke det , men litt av det også. Nettopp den spennende metode å ta utgangspunkt i seg selv og egen livshistorie, koble dette med en prosess for å forstå seg selv bedre, men også bredde prosjektet til allmenngyldighet- med en rekke vitenskapelige referanser, er for meg vellykket. Jeg lærer, jeg får tanker om en «metode» jeg kan bruke til å tenke over hvordan jeg selv er i verden, som et resultat av natur (gener), oppvekst og kultur. Hun byr på seg selv uten å bli klissete privat, jeg tror mange med en smule nysgjerrighet overfor seg selv kan ha glede av disse timene med Lones skriftstykke, selv om vi er andre personer, ikke fullt så «Lone-ly rider» som henne. Fint gjort, Lone.

Påsken  2021.