Full spredning fikk Brageprisen, og kunne godt fått en liten pris av meg også. Litt begeistret ble jeg ! Hovedpersonene er akkurat så rare at man både kan kjenne seg igjen i dem, men også ta avtstand .Puste litt lettet ut på en måte. Sååå rar er jeg ikke. Full spredning henspeiler på at  utroskap ofte lager mye skade, som unektelig er tilfelle ved kreft som har spredt seg. Det er Sidsel Gran som uttalte at utroskap er like lite å anbefale som kreft. Det er trolig sant, selv om noen kan overleve spredning (utroskap) også.

Boka er en samtidsbeskrivelse oms jeg synes treffer godt. Hovedpersonene er lege, og forfatteren har dykket godt ned i legerollens mange lag, og er troverdig også her, selv om det er overdrevet. Teksten har driv, er morsom på den gode, ikke-eplekjekke måten. Hele teksten har en slags god duft av Sidsel Gran, som jeg selvfølgelig kan ta helt feil i.  

Oslotåka,  November 2019