Arne Dahl -Utmark (Krim, roman 2016)
Når boken anmeldes som beste svenske krim noensinne så stopper selv en krim-vegrer ( det er så mye annet å lese, er ikke IMOT krim- bare les dere andre..) opp.
Litt lang setning, bare for å teste langdistansesetningslesingen din.
OK – dette er en veldig spennende bok, du drives fra side til side, og fordi språket er uvanlig bra, så er det lite å ergre seg over, og endel å glede seg over, bl.a plottes vekslende intriger, og unnerfundig personskildringer.
Arne Dahl skriver bra, og boka anbefales hvis man trenger en bok som er svært vansklig å slippe tak i. Jeg venter på oppfølgeren, men sover godt. Men hvis dette er det beste som er skrevet på svensk er det veldig mye krim jeg er glad jeg ikke har brukt tid på. Sååå fantastisk er det kanskje heller ikke, eller hur?
Påsken , Hvaler 2017.